Skip to content
Soundgarden Audioproductions 06-10419246 info@studiosoundgarden.nl

Geluid is beleving en deze beleving komt voor een groot deel door surround geluid. Bekijk een film zonder surround geluid, zonder subwoofer en een groot deel van de beleving is weg. Door de juiste plaatsing van het geluid, krijgt het in de surround mixage meer impact. De verhaallijn komt veel duidelijker over met een center geluidskanaal, muziek, ambiences en geluidseffecten krijgen de ruimte. De subwoofer zorgt voor de diepe impact die je kunt maken met surround mixage.

Surround mixage in Pro Tools Ultimate

Met Pro Tools Ultimate hebben we de ultieme surround mixage tool in handen. De software is veelzijdiger dan welk ander pakket dan ook. Geen wonder dat het al jaren de ‘industry standard’ is. Buiten Pro Tools werken we ook met een uitgebreid assortiment plugins voor allerlei doeleinden: EQ, compressie, Reverb en audio restoration. We kunnen onze audiomixen in diverse formaten leveren: WAV, AIFF, 44.1Khz, 48Khz, 5.1 surround, stereo, mono enz.

Mixen met faders!

Met de Avid S3 en Pro Tools Dock controllers hebben we ‘gewoon’ hardware faders in handen, om met het juiste gevoel de fijnste details te mixen. En misschien nog wel belangrijker: het werkt veel sneller! Ook plugins zijn heel makkelijk te bedienen vanaf deze controllers. In tegenstelling tot een analoge mengtafel kunnen we met deze software gestuurde controller altijd dezelfde instelling terug oproepen.