Skip to content
Soundgarden Audioproductions 06-10419246 info@studiosoundgarden.nl
audionabewerking

Audionabewerking en audio restauratie in Pro Tools Ultimate

Vervelende ruis, tikjes, kraakjes en piepjes? Soundgarden Audioproductions is gespecialiseerd in audionabewerking en audio restauratie.  We kunnen slechte opnames vaak prima restaureren. Op die manier kunnen we de audio perfectioneren en in de juiste balans brengen met muziek en geluidseffecten.
Met onze jarenlange ervaring komen we snel tot een beter resultaat en lossen we audio problemen voor je op. Je zult versteld staan wat er nog mogelijk is met “afgekeurde” takes. Meer informatie? Neem even contact met ons op.

AudionabewerkingTools voor audionabewerking

Voor audionabewerking maken we o.a. gebruik van Pro Tools Ultimate, Izotope RX audio restoration, Nugen Halo en Nugen VisLM. Uitstekende tools en know-how om opnames te verbeteren of te restaureren. De dialoog van je productie zal beter te verstaan zijn, zodat het verhaal zo duidelijk mogelijk ten gehore gebracht wordt.

Het complete plaatje

Soundgarden biedt meer dan alleen audionabewerking. Wist je bijvoorbeeld dat we ook geluid op set opnemen? Met eigen apparatuur doen we ons best om daar het geluid al goed te registreren. We nemen alle microfoons op als ISO tracks, waardoor we in de audionabewerking nog de volledige controle hebben over de mix. Dit alles uiteraard voorzien van tijdcode. Onze Sound Devices Mixpre10t heeft ingebouwde tijdcode en met de alom bekende Tentacle Sync-E tijdcode units, zorgen we dat camera’s en geluid makkelijk sync gelegd kunnen worden in postproductie. Hierbij is het goed om te weten dat we zelf ook een Avid Media Composer set hebben, waarin we video en audio samen kunnen voegen voor je. Dit media management doen we bijvoorbeeld voor het programma “We zijn er bijna” op de NPO.

Audionabewerking en sounddesign; Perfect huwelijk!

Als de hele audio track netjes nabewerkt is, kunnen we uiteraard ook nog voorzien in extra geluid in de vorm van sounddesign. Meer omlijsting met prachtig klinkende, zelf opgenomen, ambience geluiden, of wellicht extra geluidseffecten om het verhaal nog meer impact te geven. Lees hier meer over sounddesign.